Met FoodReflection beschikken wij over ruim 35 jaar aan kennis en ervaring en stellen die ter beschikking aan mensen en teams door hen te begeleiden, te ontwikkelen en te motiveren om (nog) succesvoller en gelukkiger te worden. Wij realiseren dit door middel van individuele- en teamsessies. Wij organiseren sessies die directeuren en managers in de food(service) branche versterken in hun acteren en waardoor ze hun persoonlijke en zakelijke doelstellingen beter realiseren. FoodReflection helpt organisaties te groeien (waarbij persoonlijke ontwikkeling het vertrekpunt is) en creëert hiermee duurzaam leiderschap. Vanwege dat laatste mogen we ook voor een mooi aantal familiebedrijven werken.
De meeste van onze sessies worden gehouden in ons pand 'Het hart van Kuijk' in Brabant. Een unieke locatie die het mogelijk maakt om tijdens onze sessies volledig "los" te komen van alledaagse belemmerende denkbeelden en die de rust herbergt die broodnodig is voor het nemen van de juiste afstand en focus tijdens onze bijeenkomsten.
Meer informatie aangaande onze coaching en daaraan gerelateerde activiteiten vindt u hier: