Foodservice Talent Academy

De Foodservice Talent Academy is een intensief en uniek ontwikkelingsprogramma van Foodservice Network met een mooie samenstelling van colleges, webinars, strategische werkbezoeken, opdrachten, tours en events. Speerpunten van de Foodservice Talent Academy zijn persoonlijke groei, het opbouwen van een sterk netwerk en verdieping van kennis & inzicht in de foodservice branche.

De Foodservice Talent Academy is hét ontwikkelingsprogramma voor jonge foodservice professionals, die een sprong voorwaarts willen maken in hun carrière.
De deelnemende talenten zijn tussen de 27 en 37 jaar uit en hebben minimaal 2 jaar werkervaring in foodservice. Ze zijn enthousiast, leergierig en hebben de ambitie om leiderschap te tonen. De kracht van de Foodservice Talent Academy zit voor een belangrijk deel in de andere deelnemers. De talenten volgen het programma van 15 maanden in een kleinschalige setting met andere jonge foodservice professionals, die net zo gemotiveerd zijn als zij zelf. De talenten leren veel van elkaar én houden er een mooi netwerk aan over.

De Foodservice Talent Academy geeft jonge foodservice professionals nieuwe inzichten, stof tot nadenken, hele goede contacten en de drive om het verschil te gaan maken.

De Foodservice Talent Academy wordt afgerond met een verbeterplan en een presentatie.

www.fsta.nl

Meer informatie?
Meer informatie?

Meer informatie?info@foodreflection.com

Postadres
FoodReflection

Wolput 82-C
5251CH Nieuwkuijk/Vlijmen

Bezoekadres
Gasterij Brabant

Haarsteegsestraat 26
5254 JR Haarsteeg

T +31 (0)6 30 16 55 96
E info@foodreflection.nl