Food Familias voor familiebedrijven in food

Food Familias logo

 

Food Familias is een besloten gesprekstafel met als doel het bijeenbrengen van leidinggevenden van familiebedrijven in de foodsector. In een ontspannen sfeer kunnen zij vier keer per jaar hun ervaringen, uitdagingen en problemen uitwisselen met mensen die dezelfde taal spreken.


De deelnemers
Food Familias is bedoeld voor ondernemers en/of eigenaren en/of directeuren van familiebedrijven in de foodsector. Er neemt per bijeenkomst in principe één persoon van elk bedrijf deel. Dit om het intieme karakter van onze 'familietafel' te borgen. De afgevaardigde mag per bijeenkomst wisselen, maar deelnemers dienen wel allen een leidinggevende positie in te nemen binnen het bedrijf. Op deze manier kunnen de aanwezigen op gelijkwaardig niveau met elkaar sparren.


De thema's
De thema's die tijdens de bijeenkomsten van Food Familias worden aangesneden hebben steeds te maken met de leidinggevende rol van de aanwezigen en hun omgeving. De gespreksonderwerpen zullen onder meer worden afgeleid van de coachingssessies die FoodReflection frequent houdt met familiebedrijven, maar worden ook bepaald in overleg met de deelnemende leidinggevenden.

Meer informatie?
Meer informatie?
Postadres
FoodReflection

Wolput 82-C
5251CH Nieuwkuijk/Vlijmen

Bezoekadres
FoodReflection

Wolput 82-C
5251CH Nieuwkuijk/Vlijmen

T +31 (0)6 30 16 55 96
E info@foodreflection.nl