Discussietafels

Zo nu en dan organiseren wij vanuit FoodReflection verdiepingsdiscussies voor geïnteresseerde mensen in de Foodservice branche. Tijdens die discussies worden meningen en visies uitgewisseld rondom lange termijn ontwikkelingen waarmee de markt te maken heeft. Zo werden in het verleden thema’s behandeld als ‘Duurzaamheid’, ‘Category management’, ‘Co-creatie’, ‘Changes in branding’, ‘Logistieke uitdagingen’, ‘Trends in schoolcatering’, ‘Innovatie in Out Of Home’, ‘Feminisering van de foodmarkt’, ‘De toekomst van de zorgmarkt’, de kansen en bedreigingen van online en bezorging’, 'De toekomst van bezorging' en ‘Drivers achter succesvolle B2B operaties’. Voor een verslag op hoofdlijnen van deze en andere discussies kunt u klikken op onderstaande links.

 

B to B concepten

Betaalbare beleving

Branding

Category Management

Co creatie

Duurzaamheid

Feminisering

Foodservice vs foodretail

Groothandels

Innovatie

Puur en echt

Samenwerking in de keten

Schoolcatering

Toekomst van de zorgmarkt

Meer informatie?
Meer informatie?
Postadres
FoodReflection

Wolput 82-C
5251CH Nieuwkuijk/Vlijmen

Bezoekadres
Gasterij Brabant

Haarsteegsestraat 26
5254 JR Haarsteeg

T +31 (0)6 30 16 55 96
E info@foodreflection.nl