Strategische workshops

De markt en de consument ontwikkelen zich sneller en sneller. Steeds dient u uzelf, uw team en bedrijf aan te passen om tegemoet te komen aan de eisen van de hedendaagse tijd en toekomst. Door de specialistische kennis en ervaring die wij hebben, kunnen wij in 2 dagen (afhankelijk van de complexiteit en de groepsgrootte) ervoor zorg dragen dat u en uw team; het beleid en uw organisatie weer op scherp staan. Het gezamenlijk bepalen van de toekomst en de daarbij horende prioriteiten op basis van onze gezamenlijke kennis van uw markt leidt tot focus, commitment en resultaat. De aanwezige (maximaal 12) personen worden in een proces meegenomen waarin we maximaal gebruik maken van de aanwezige kennis en talent door convergerend te werken naar het eindresultaat. Muren worden geslecht, nieuwe inzichten en visies verkregen, doelstellingen en acties bepaald en het vizier op scherp gesteld.

Afhankelijk van de onderwerpen en het doel zoeken we samen met u naar de meest passende locatie en eventuele gastsprekers.

In principe stappen we uitsluitend samen met u in zo'n strategische workshop als vertrekpunt voor een lange termijn coachingstraject.

Meer informatie?
Meer informatie?
Postadres
FoodReflection

Wolput 82-C
5251CH Nieuwkuijk/Vlijmen

Bezoekadres
FoodReflection

Wolput 82-C
5251CH Nieuwkuijk/Vlijmen

T +31 (0)6 30 16 55 96
E info@foodreflection.nl