Uitgangspunten FoodReflection

Ontwikkeling van de mens, team en het bedrijf staan bij FoodReflection centraal. Wij handelen als ervaringsdeskundige vanuit kennis, intuïtie, respect en integriteit. Wij willen mensen, teams en bedrijven niet alleen ontwikkelen, maar ook succesvoller en gelukkiger maken zodat zij beter in balans zijn en hun bestemming kunnen realiseren.
Onze koers is gericht op het creëren van duurzame groei; een blijvende meerwaarde voor de mensen, teams en bedrijven waar wij mee samen mogen werken.

Succes op lange termijn

Succes op langere termijn vereist dat mensen aan zichzelf bijzondere eisen stellen qua geluk, inhoud, prestatie en productiviteit. Dit houdt in dat zij efficiënt zullen willen samenwerken, openstaan voor nieuwe ideeën en dat ze voortdurend leren door in zichzelf en hun relaties te investeren. Een goede balans in het leven staat daarbij centraal. Vanuit dat vertrekpunt gaan wij graag samen aan de slag. 

Randvoorwaardelijk hierbij is het creeëren van een prettige sfeer in een mooie en rustige landelijke omgeving. Ook daarvoor zit u bij ons goed!

Meer informatie?
Meer informatie?
Postadres
FoodReflection

Wolput 82-C
5251CH Nieuwkuijk/Vlijmen

Bezoekadres
FoodReflection

Wolput 82-C
5251CH Nieuwkuijk/Vlijmen

T +31 (0)6 30 16 55 96
E info@foodreflection.nl